Dlaczego doświadczeni restauratorzy studiują na kierunku HoReCa Menedżer?

0
559

W lutym kończą się zapisy na studia Horeca Menedżer na Akademii Leona Koźmińskiego. Wśród wykładowców niemal sami praktycy, co sprawia, że na studia aplikują zarówno Ci, którzy chcą związać się z branżą HoReCa, ale również Ci, którzy od dawna prowadzą biznesy restauracyjne. Zobacz dlaczego warto dołączyć.

Więcej informacji i zapisy: https://www.kozminski.edu.pl/pl/oferta-edukacyjna/studia-podyplomowe/horeca-menedzer

Jak nigdy wcześniej sytuacja rynku usług gastronomicznych i hotelarskich wymusza profesjonalne przygotowanie kadry zarządzającej by móc skutecznie radzić sobie z wyzwaniami spowodowanymi pandemią i jej konsekwencjami. Wyzwania te nie odnoszą się jedynie do sytuacji dzisiejszej, ale noszą charakter długofalowy, zmieniający głęboko cały rynek HORECA.

Celem studiów jest wyposażenie właścicieli oraz kadry menedżerskiej w wiedzę i narzędzia, które pozwolą radzić sobie w gwałtownie zmieniających się warunkach działania. Podczas programu zaprezentowane będzie to, co aktualnie dzieje się w branży, nowe koncepty, pomysły rodzące się w Polsce i na rynkach zagranicznych. Wykładowcy to aktywni praktycy, dlatego ich doświadczenie i wiedza są bezcenne w dzisiejszych okolicznościach. Program studiów został odpowiednio dostosowany do dziejących się zmian, zarówno dla już istniejących przedsiębiorstw na rynku HORECA jak dla tych, którzy zamierzają na ten rynek dopiero wejść.

Program obejmuje kompendium wiedzy począwszy od stadium poprzedzającego inwestycję, sam proces inwestycji jak i pełen zakres umiejętności i wiedzy operacyjnej. Tym samym zyskujesz wszechstronność i kompetencje które posiada jedynie niewielka grupa profesjonalistów. Jednocześnie dzięki wszechstronności programu unikniesz wielu błędów na każdym etapie działalności.

Wykładowcy:




ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.