Ambitne plany rozwojowe sieci SteakHouse Evil

0
771
Właściciele sieci restauracji SteakHouse Evil chcą rozszerzyć swoją działalność o system franczyzowy i otworzyć premierowe lokale za granicą.

Już niedługo przedsiębiorcy zainteresowani otwarciem restauracji pod szyldem SteakHouse Evil będą mieli możliwość wykupienia licencji i prowadzenia własnego lokalu w systemie franczyzowym. Nowe punkty będą musiały działać zgodnie z narzuconymi zasadami.

Wraz ze stale rozwijającym się trendem na steki, właściciele SteakHouse Evil planują poszerzenie swojej działalności również poza granicami kraju – chcą otworzyć kolejne punkty i serwować najlepszej jakości mięso spełniające wszystkie restrykcyjne wymagania.

Reklama

Obecnie restauracje tej sieci działają w Poznaniu, Warszawie i Szczecinie. Na rynku firma funkcjonuje już jednak od pięciu lat. Specjalizuje się w przyrządzaniu steków z mięsa długo sezonowanego, sprowadzanego od najlepszych dostawców.

Reklama

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj
Captcha verification failed!
Ocena użytkownika captcha nie powiodła się. proszę skontaktuj się z nami!