czwartek, 18 Kwiecień 2019.
Advertisement
Frosta

HORECA RADIO

Studio Trendy – Internet rzeczy (Horeca Radio)

W kolejnym odcinku cyklu audycji pt. "Studio Trendy" Magdalena Kachniewska, Profesor w Katedrze Turystyki SGH, przewodnicząca Rady Konsultacyjnej przy Kolegium Gospodarki Światowej SGH oraz członek Rady Naukowej KGŚ, i Rafał Krzycki rozmawiają o internecie...

Relacje, wydarzenia – Chefs for Change (Horeca Radio)

Weronika Pochylska z kampanii Roślinniejemy opowiada o nowym projekcie Chefs for Change, który skierowany jest do szefów kuchni i ma na celu promocję produktów roślinnych w tworzeniu menu restauracji. Ambasadorem akcji jest m.in. Marcin...

Który zmysł jest najważniejszy podczas degustacji piwa

W najnowszej audycji z cyklu "Akademia piwa" Michał Kopeć, ekspert w dziedzinie browarnictwa organizujący szkolenia dla branży HoReCa, a także międzynarodowy sędzia piwny, kontynuuje opowieść o degustacji piwa. Podczas audycji odpowie na pytania, który...

Strona internetowa restauracji – czy warto (Horeca Radio)

Zapraszamy do wysłuchania kolejnego odcinka audycji z cyklu "Marketing w gastronomii".Czy strona internetowa jest w ogóle potrzebna restauracji? Tak! A dlaczego, opowie o tym Bartosz Paczyński, który ma mnóstwo dowodów na to, że strona...

„Franczyza w Gastronomii” – Koku Sushi (Horeca Radio)

Zapraszamy na kolejną część audycji z cyklu „Franczyza w Gastronomii”. Prowadzący Rafał Krzycki rozmawia z gościem, Urszulą Olechno o systemie współpracy z restauracjami KOKU Sushi .   Restauracje Koku Sushi można otwierać w dwóch wersjach –...

Przyszłość przemysłu spotkań – Raport Trendy 2019 – wiedza, produkt, motywacja, wpływ – cz. 2

W audycji z cyklu „Przyszłość przemysłu spotkań” Krzysztof Celuch, właściciel firmy Celuch Consulting i prorektor uczelni Vistula, opowie o najnowszych trendach na 2019 rok w branży spotkań. Krzysztof Celuch jest profesjonalnym mówcą, trenerem, konsultantem biznesowym,...

Co mówi butelka wina cz.2 (Horeca Radio)

W kolejnej audycji z cyklu "Wino bez tajemnic" Tomasz Kolecki, ekspert w dziedzinie wina i HoReCa, który trzykrotnie zdobywał prestiżowy tytuł Mistrza Polski Sommelierów, opowiada o tym, co nam mówi butelka wina (kształt, kolor). Tomasz...

Nowoczesne Spa – Model skutecznej sprzedaży cz. 1 (Horeca Radio)

W kolejnym odcinku audycji z cyklu "Nowoczesne Spa" Anna Tafelska, współwłaścicielka firmy szkoleniowo-doradczej SPA Professionals obsługującej najlepsze obiekty Spa w Polsce z Rafałem Krzyckim rozmawiają o modelu skutecznej sprzedaży 5W. WIZERUNEK - WERWA –...

Szkoła Mistrzów – Michał Doroszkiewicz, Marek Moskwa (Horeca Radio)

Zapraszamy do wysłuchania kolejnej audycji z cyklu „Szkoła Mistrzów”. W tym odcinku nasze studio przenieśliśmy na stoisko Ashanti podczas targów Expo Sweeet. Gośćmi Małgorzaty Michalskiej i Rafała Krzyckiego są Michał Doroszkiewicz i Marek Moskwa....

Professional Buyer – Jak wygląda proces zakupowy (Horeca Radio)

W kolejnym odcinku cyklu audycji pt. "Professional Buyer" Rafał Krzycki oraz Jakub Świątnicki, dyrektor zakupów grupy hotelowej Orbis, rozmawiają o pracy zakupowców. W pierwszej części omawiają rolę zakupów w organizacji, stereotyp zakupowca/kupca oraz proces...
- Advertisement -
Advertisement

MOST POPULAR

HOT NEWS