poniedziałek, 22 Lipiec 2019.
Advertisement

HORECA RADIO

Goście Horeca Radio – Jakub Szeliga właściciel gelaterii Ice Dream w warszawskiej Arkadii (Horeca Radio)

Gościem odcinka jest Jakub Szeliga, jeden z pomysłodawców gelaterii Ice Dream. Opowiada o pomyśle, początkach i planach rozwoju...i o tym jakie lody lubimy najbardziej! Nie zabraknie ciekawych wątków z codziennego funkcjonowania self service gelaterii....

Relacje, wydarzenia odc. 13 – Hotel Meeting 15 kwietnia 2019 – Jak dotrzeć do segmentu...

Kampanie reklamowe promujące ofertę konferencyjną hotelu należą do najdroższych. Czy koszty dotarcia do tego segmentu muszą być tak wysokie? W jaki sposób wyprzedzić konkurencję na tym polu? Krzysztof Stęplowski dzieli się kilkoma nowymi sposobami...

„Akademia whisky” – definicja i kategorie (Horeca Radio)

W drugim odcinku cyklu „Akademia whisky” Jarek Buss opowiada o definicji whisky oraz o jej kategoriach. To absolutna podstawa jeśli chodzi o wiedzę na temat whisky. Na koniec prezentujemy wspaniałą whisky Teeling!   Jarosław Buss...

Relacje, wydarzenia odc. 12 – GastroMeeting 20 maja 2019 – Nowe narzędzia komunikacji w przyciąganiu...

Pierwsza prezentacja konferencji Gastro Meeting 20 maja 2019 w Airport Hotel Okęcie. Milena Zacharzewska opowiada o nowych narzędziach komunikacji w przyciąganiu konsumentów do restauracji, influencer w służbie marki restauracyjnej czy szefa kuchni – prezentacja...

Marketing w gastronomii – Budowanie strategii marketingowej w social mediach (Horeca Radio)

Zapraszamy do wysłuchania siódmego odcinka audycji z cyklu „Marketing w gastronomii”. Rafał Krzycki i Bartosz Paczyński rozmawiają o tym jak skutecznie budować strategię marketingową restauracji w social mediach.   Bartosz Paczyński wykorzystuje Social Media do zwiększania...

Goście Horeca Radio – Grzegorz Łapanowski – Food Lab Studio (Horeca Radio)

Gościem odcinka jest Grzegorz Łapanowski, kucharz, dziennikarz kulinarny, założyciel i prezes Fundacji Szkoła na Widelcu, właściciel Food Lab Studio, juror oraz prowadzący polską edycję Top Chef. Rozmawiamy o tym, gdzie dziś jest Polska gastronomia?...

Relacje, wydarzenia odc. 11 – Hotel Meeting 15 kwietnia 2019 – Jak skutecznie obniżyć...

Zapraszamy do wysłuchania pierwszej prezentacji podczas konferencji Hotel Meeting 15 kwietnia 2019 roku, która odbyła się w Airport Hotel Okęcie. Marcin Mączyński, sekretarz generalny IGHP opowiada o korzyściach łączenia się w grupę zakupową i...

Hospitality Upgraded odc. 7 – Zarządzanie reputacją hotelu (Horeca Radio)

Jak prawidłowo zarządzać reputacją hotelu? Czy reputacja sprzedaje? Jak odpowiadać na opinie i wiele innych kwestii poruszamy w rozmowie Małgorzaty Pioszyk trenera We Do Hotels i Agaty Majcher z Airport Hotel Okęcie. Zapraszamy do...

Klub Szefow Kuchni odc. 3 – Monika Ignaciuk (Horeca Radio)

Gościem Klubu Szefów Kuchni jest Monika Ignaciuk z firmy Ambasador 92, która w rozmowie z Rafałem Krzyckim i Jarosławem Walczykiem opowiada o tym, jak zmienił się rynek cukierniczy w Polsce i jak dużo pracy...

Efektywny marketing – czy pracownika recepcji da się zastąpić robotem? (Horeca Radio)

Zapraszamy na kolejny  odcinek cyklu audycji pt. „Efektywny marketing hotelu” Anna Wykurz, założycielka agencji mediowej We Do Media Group oraz firmy szkoleniowo-doradczej We Do Hotels  opowiada o technologiach, które już wkraczają do hoteli i...
- Advertisement -
Advertisement

MOST POPULAR

HOT NEWS